10:20
14 жовтня - День захисника України

     13 жовтня 2015 р. у школі проходив захід для учнів 5- 8 класів, присвячений Дню захисника України, воїнам які виборють волю та незалежність нашої держави на сході України.

     Сьогодні учні 7-8 кл. всьому світу продемонстрували свою позицію, розповіли про свої мрії і сподівання і виразили підтримку воїнам Збройних Сил України.

     Захід був проведений з метою підтримати армію, учасників АТО нашого села і всіх воїнів незалежної України.

     На святі були присутні земляки-односельчани, учасники бойових дій АТО – Мормуль Михайло Іванович, Кирлик Іван Іванович, Кобель Олександр Ілліч, Малкін Роман Васильович.

     Пісня, які звучали у виконанні Козар Я., Соколенко Л., Кривозуз Л.,  Велічко Л., Іванова С., Стрельник Є.Ю. дарували гостям і глядачам свята радість  і відчуття мирного неба над головою.

     Учасників дійства з Днем захисника України привітав учасники бойових дій  Кирлик Іван Іванович та директор школи Журавель Григорій Васильович.

     Із вуст  учнів звучали патріотичні вірші, хвилиною мовчання були вшановані всі патріоти, які загинули на майдані та на сході України.

Ми бажаєм Вам щастя і здоров’я,

Перемоги в безглуздій війні

Хай збувають мрії , покинуть тривоги

Хай завжди буде мир на землі.

     Такими словами закінчилося свято, учасники і гості сфотографувалися на пам'ять. А в актовій залі витав дух патріотизму і глядачів довго не полишала думка про те, що ми є народ, якого правди сила ніким звойована ще не була.

 

Хай живе Україна! Слава Україні – Героям Слава! 

Переглядів: 521 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]