27 січня в Бутенківській ЗОШ відбувся традиційний волейбольний турнір памяті Володимира Козловського. До участі в турнірі були запрошені команди "Дрижина", "Молодь", "Ветеран", "Школа".
Під час церемонії відкриття було відзначено, що волейбол в Бутенках один з найпопулярніших видів спорту і підтвердженням тому є результати виступів місцевих команд на турнірах різного рівня: три команди із бутенківської громади виступають у вищій волейбольній лізі Кобеляцького району, команда " Молодь" посіла третє місце на представницькому турнірі в Дніпродзержинську, команда юнаків Бутенківської ЗОШ третій рік поспіль виборює першість у чемпіонаті району а в минулому році посіли друге місце в обласних змаганнях" Шкільної волейбольної ліги". Не відстають і дівчата, які є постійними призерами районних змагань.
Цьогорічний турнір видався напрочуд вдалим, змістовним та інтригуючим. Про це свідчить той факт що навіть команді-переможцю не вдалося уникнути гіркоти поразки (з рахунком 1:2 проти ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: kolyamigulya | Дата: 27.01.2018 | Коментарі (0)