18:11
.

21 січня в спортивному комплексі Полтавської ДЮСШ №2 відбулися зональні змагання обласної Гімназіади школярів з баскетболу 3Х3 серед юнаків та дівчат. У змаганнях взяли участь команди Полтави, Білицької, Щербанівської, Котелевської, Мачухівської та Нехворощанської громад.

До складу юнацької команди увійшли учні ОЗ «Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ст.» Шаблій Ярослав (к.), Кривогуз Владислав, Біланенко Олександр, Шаровський Дмитро. Наші хлопці, поступившись у першій грі команді Полтави, в наступних матчах з однолітками із Щербанів, Котельви, Мачухів та Нехворощі святкували перемоги.

Команда дівчат складалася із спортсменок ОЗ «Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ст.» Хруль Оксани (к), Іванченко Олени, Савченко Вікторії та Поберій Юлії із ОЗ «Білицька ЗОШ І-ІІІ ст.» У першій зустрічі наші дівчата здолали одноліток з Нехворощанської громади . Другий поєдинок юні спортсменки програли команді з м. Полтава. Але наступні два матчі наші баскетболістки виграли в команд Мачухівської та Щербанівської громад.

У підсумку обидві команди Білицької громади посіли другі місця у своїх групах і здобули право виступити у фіналі обласних змагань, які відбудуться 25 січня у м. Лубни. Тож побажаємо нашим спортсменам нових яскравих перемог і досягнень!


  

Переглядів: 144 | Додав: igorkordiyak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]