12:10
Алгоритм дії вчителя ...

Адаптація дітей до умов воєнного стану, їх залученість в освітній процес — головна місія освітянської спільноти, — наголошує Голова Державна служба якості освіти України #РусланГурак. — Шановні вчителі, сьогодні ваш досвід і професіоналізм необхідні українським дітям. Якщо ви маєте можливості навчати учнів, долучитися до організації освітнього процесу, вас чекають у закладах освіти за місцем вашого перебування.

Три важливі кроки для вчителів в організації освітнього процесу:

1. Постійний контакт з керівництвом вашої школи і за умови відновлення освітнього процесу продовження навчати учнів, використовуючи технології дистанційного навчання.

2. Якщо ви перебуваєте за межами свого населеного пункту і потребуєте технічної допомоги в організації дистанційного навчання у своїй школі, зверніться до директора найближчого закладу освіти за підтримкою й допомогою. І ви обов’язково її отримаєте!

3. Якщо ви не можете працювати в закладі освіти за основним місцем роботи, зверніться до директорів найближчих до вас закладів освіти із запитом про працевлаштування шляхом переводу (за наявності вакансій).

(За матеріалами Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області https://www.facebook.com/100067431784466/posts/299165559007835/?d=n )

 

Переглядів: 147 | Додав: Atlant_Pro | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]