09:19
Ангели добра

Для нашої країни слово «волонтер» несе в собі набагато більше значення, ніж просто людина, яка добровільно та безкорисно здійснює важливу суспільну діяльність.
     Український волонтерський рух — унікальний, адже майже кожен четвертий українець у своєму житті мав досвід волонтерства і саме завдяки йому, без перебільшень, ми відстояли наш суверенітет. Справжній волонтерський рух зароджувався ще на Майдані, під час подій Революції Гідності, і найбільшої потужності набрав у перші роки війни з РФ, коли буквально в кожній родині, в кожному будинку і дворі, на кожній вулиці і на кожному підприємстві був волонтер.
     Тоді ми організувалися та захистили нашу країну, бо кожен був волонтером за покликом серця.
     Ми особливо пишаємося,  що такі люди є і серед нас. 06 грудня за ініціативи директора школи Григорія Журавля відбулася зустріч учнів 11-х класів закладу із кобеляцькими волонтерами Тетяною Вільховою  та Світланою Овчаренко, присвячена Міжнародному дню волонтера. Ці жінки є представниками волонтерського руху Кобеляччини, починаючи з 2014 року. Колектив закладу тісно співпрацює у спільній справі волонтерства з цими жінками ось уже восьмий рік поспіль. Волонтери поділилися з учнями своїми спогадами, розказали,  з чого все розпочиналося. Учні слухали, затамувавши подих.
     По закінченню зустрічі присутні зробили висновок, що об’єднує всіх одне — віра у добро і те, що разом ми - нездоланні!
     Дорогі волонтери, прийміть щирі вітання та подяку за вашу щоденну працю та небайдужість!
Зі святом!



  


  


  

Переглядів: 325 | Додав: igorkordiyak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]