20:21
"День безпечного інтернету" в нашій школі

Всесвітній День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) покликаний привернути увагу до проблем порушення прав і свобод людини в Інтернеті та шляхів їх подолання. Цього року День безпечного Інтернету відбувається під гаслом  „Разом для найкращого Інтернету”.

Для найменших користувачів всесвітньою павутиною учителі інформатики Ткач О.В. та Бабич В.Г. підготували стенд-презентацію до "Дня безпечного інтернету".

Учитель інформатики Ткач О.В. разом з учнями 6-А та 6-Б класів долучилися до міжнародної акції і провів урок-екскурсію сайтом "Про інтернет". Під час екскурсії діти активно демонстрували знання з організації всесвітньої мережі Інтернет та безпеки в ній.

Учні 4-х та 5-го класів відвіали  казкову країну On-ляндія, де діти почувають себе захищеними у мережі інтернет. Учні  ознайомилися з історією про  дев'ятирічного Миколку, який вчиться користуватися комп'ютером та електронною поштою. Про те, що таке Інтернет і що в ньому можна робити. Крім того, в історії розповідається про те, що в Інтернеті є речі, від яких слід захиститися. Казковим "Безмежним лісом" учнів провів їх учитель, Ткач О.В.

Для учнів 7,9 класів виступила агітбригада "Ми за безпечний інтернет" у складі Мирної Владислави, Колісник Марини та Колісник Дарини


 

Щоб продовжити "День безпечного інтернету" надалі учителі інформатики підготували та передали до класних куточків "10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей"

 

 

Переглядів: 388 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]