18:47
День Української Державності
Вперше в історії сьогодні, 28 липня 2022 року, Україна відзначає День Української Державності. Ця пам'ятна дата покликана звернути увагу суспільства на традиції українського державотворення, які мають понад тисячолітню історію. Адже в умовах інформаційної війни, коли агресор маніпулює історією, пам’ять про сторінки минулого є надзвичайно важливою.
День Української Державності має на меті звернути увагу на традиції національного державотворення і вшановує всі його етапи. Це свято співпало з історичною для українців датою – Днем хрещення Київської Русі-України, а також днем пам’яті святого князя Володимира Великого.
Саме ці питання піднімалися сьогодні на годинах спілкування, які провели класні керівники 2-11 класів опорного закладу «Бутенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ю.П. Дольд-Михайлика Білицької селищної ради» разом зі своїми вихованцями в режимі онлайн.



День Української Державності буде утверджувати зв'язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру.
Щиро вітаємо українців із Днем Української Державності! У цей день ми особливо дякуємо всім, хто боронить нашу землю й незалежність на передньому краї і прямо зараз дає відсіч агресору на фронті. І усім, хто працює на нашу спільну перемогу! Разом до перемоги! Слава Україні!

Переглядів: 135 | Додав: pozitiv131313 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]