11:39
До 100-річчя Олеся Гончара

3 квітня 2018 року вся Україна відзначала сторіччя від дня народження майстра художнього слова, громадського діяча, академіка, нашого земляка Олеся Терентійовича Гончара. З цієї нагоди у Бутенківському опорному закладі учителями української мови і літератури було проведено тематичні заходи.

 

Учні 5 – 7-их класів (учитель Федь С. В.) побували на заочній екскурсії «Гордість кобеляцької землі», з якої дізналися про цікаві факти із життя Олеся Гончара, ознайомилися з його багатою літературною спадщиною.

 

Учитель Дзеркалій В. М. для учнів 8 – 9 класів провела виховний захід «Олесь Гончар: живе уособлення долі України». Ведучі Кобель Я. (9-А кл.) і Кривогуз Л. (9-А кл.) представили життєвий і творчий шлях видатного земляка, а Кобель А. (9-Б кл.) і Соколенко Л. (9-А кл.) у підготовленій сценці майстерно зіграли героїв роману О. Гончара «Прапороносці»

 .

Для учнів 10-11х класів була проведена наукова конференція «Внесок О. Гончара у процес відродження та розвиток української мови», мета якої привернути увагу старшокласників до вивчення творчості видатного земляка. Наукові доповіді підготували учениця 10-го класу Маслакова Ю. та учні 11 класу.

 

Переглядів: 458 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]