12:07
Година коду

Інформатика – не просто один з найцікавіших шкільних предметів, це ще й одна з найважливіших у сучасному світі наук. Але нерідко вона видається учням заскладною та не дуже цікавою. Як довести учням, що інформатика та програмування цілком їм по силах? Наприклад, під час нестандартних уроків  інформатики  можна взяти участь у Годині коду, яку організовує Code.org – громадська організація з популяризації вивчення інформатики в закладах освіти та учитель інформатики Бутенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ткач О.В.

На його думку, кожен учень повинен мати можливість вивчати інформатику. Навіть якщо він не збирається у майбутньому пов’язувати своє життя з програмуванням. Інформатика чудово розвиває логіку та творчість, формує навички розв’язування задач. І, звісно, знання основ інформатики дає безліч можливостей для подальшого кар’єрного успіху."

На уроці учні мали можливість, граючись, навчитися писати коди. При цьому вони змогли одразу побачити результати своєї роботи, а це надзвичайно зручно та цікаво. По закінченні виконання завдань, учні отримали сертифікати від Code.org.

 

Переглядів: 389 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]