11:00
«Козацькі розваги» у Бутенківській школі.

     Бутенківська ЗОШ  І-ІІІ ст. давно славиться в районі своїми традиціями. Святкування 06 грудня – Дня Збройних Сил України  - не було виключенням. Напередодні свята – 03 грудня у школі вирувало життя. У спортивному залі повним ходом йшла підготовка до змагань старшокласників «Козацькі розваги».

     На свято завітали і почесні гості – голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла В’ячеславівна Шевченко, яка на початку змагань побажала командам перемоги і наказала гідно берегти і примножувати традиції національно-патріотичного виховання, які існують у нашій школі.

     А далі розпочалися змагання, в яких брали участь 2 команди: «Побратими»(учні 10-А і 11-А класів) і «Торнадо» (10-Б І 11-Б класів).

     У гумористичній формі, з пропагандою здорового способу життя прозвучав конкурс «привітання». Потім  команди змагалися у прикладних видах з предмету «Захист Вітчизни». Це було і знання теорії, підтягування, стрільба на швидкість і влучність із малокаліберної гвинтівки, розбирання АКМ, спорядження магазину, долання смуги перешкод, і на закінчення – перетягування канату.

     Хлопці з команди «Побратими» і збірна «Торнадо» (в команді була і одна дівчина Ткач М., яка вивчає предмет«Захист Вітчизни» ) боролися майже на рівних.

Учасники змагань демонстрували свою силу, спритність, витривалість, а зал вітав їх гучними оваціями і підбадьорюючими закликами.

     У паузах між конкурсами глядачів розважали українськими патріотичними піснями Козар Ярослава, Дендеберя Андрій , Ткач Марія.

     У запеклій боротьбі дійшов до завершення останній конкурс, журі підрахували бали і оголосили переможця – нею стала  команда «Торнадо». Капітанам вручили грамоти, зробили останнє фото напам'ять.     Молодь розійшлася на уроки, а традиції залишилися, бо наступного року обов’язково відбудеться конкурс, але участь у ньому будуть брати учні вже інші класи.

 

Віра Калюжна,

 заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 484 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]