07:00
Перемога - наша!

3 квітня 2015 року в Кобеляцькому НВК №1  проводено районний етап Фестивалю дружин юних пожежних. В конкурсній програмі прийняло участь 7 команд загальноосвітніх шкіл району: «Перший караул» Кобеляцького НВК №1, «Спалах» Кобеляцької ЗОШ №2, «Оріон» Білицької ЗОШ № 1, «Екстрим» Озерської ЗОШ, команда «5+1» Бутенківської ЗОШ, «101.соm» Канавської ЗОШ, «Іскорки» Кобеляцької ЗОШ № 3.

Веселим калейдоскопом номерів пройшли виступи команд. В конкурсі «Візитка» звучали серйозні звернення до однолітків та дорослих щодо знання та додержання правил пожежної безпеки. З розумінням справи та серйозністю в конкурсі "Домашнє завдання” команди за допомогою пісень та танців пропагували здоровий спосіб життя.

Учні на чолі з керівниками сумлінно підготувалися до виступів. Журі та глядачі в залі також відмітили гарні костюми, різноманітні декорації та старанно відпрацьовані танці та пісні учасників.

Місця розподілилися наступним чином: І місце – команда  «5+1», ІІ місце – команда «Спалах», ІІІ місце – команда «Перший караул».





Переглядів: 494 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]