18:59
"Побратими" - чемпіони престижних Всеукраїнських військово-патріотичних змагань.

                                             
З 6 по 10 лютого в м. Борисполі проходив Всеукраїнський турнір військово-патріотичних гуртків за кубок "Боривітер" -2020.
Змагалися 11 команд на базі Бориспільского професійного ліцею, а це 60 учасників.
Щільний графік не зламав учнів, а, навпаки, дав змогу продемонструвати військово-спортивну підготовку. Майбутні захисники Вітчизни змагалися з таких видів: стройова підготовка, стрільба з снайперської гвинтівки та бойового пістолета Макарова, розбирання та складання АКМ із зав'язаними очима з положення лежачи у касці та бронежилеті, спорядження магазину автомата, тактична медицина, метання гранати в ціль та метання бойових ножів, пожежна смуга перешкод, смуги з мінно-вибухових загороджень, стрільби з мінометів та конкурсу командирів і презентації команд.
Під час урочистого відкриття турніру учасників привітали районні та столичні посадовці. Полтавщину на цих змаганнях представляла команда "Побратими" опорного закладу "Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів Ю.П.Дольд-Михайлика Кобеляцької районної ради" у складі Телятника Максима - капітана команди, Стогнія Олексія, Сивця Богдана, Кузнєцова Назарія та Корнійчука Івана, яка досягла таких результатів:
ІІІ місце - проходження замінованого приміщення;
- спорядження магазину АКМ,
- розбирання та складання автомата.
ІІ місце - пожежна естафета,
- тактична медицина.
І місце - стрільба з міномета,
- метання гранати,
- фізична підготовка.
У загальнокомандному заліку наші "Побратими" стали чемпіонами турніру.
Переможці в загальнокомандному та особистому заліку, а також в окремих змаганнях були нагороджені кубками, медалями, дипломами та грамотами.
М.В. Дрига

Переглядів: 253 | Додав: igorkordiyak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]