10:51
Тиждень української мови в початкових класах

З 19 листопада по 24 листопада в опорному закладі «Бутенківська ЗОШ І-ІІІст. імені Ю.П. Дольд-Михайлика» вчителем початкових класів Миргородською Надією Володимирівною було проведено предметний тижденьукраїнськоїмови в початкових класах під назвою «Мова калинова».

Мета проведення тижня полягала у підвищенні загальної мовної культури, прищепленні любові до української мови. Під час проведення заходів вчителька намагалася донести до учнів красу і багатство української мови, формувати відчуття краси рідної мови, розвивати мовленнєві здібності учнів, збагачувати словниковий запас, виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси і необхідності для нашого життя.

У проведенні тижня активну участь взяли молодші школярі 1-4 класів.

Тижденьвідкрився тематичною лінійкою.Всіучні початкових класів отримализ авдання на кожний день.

19 листопада учні 2 класу для обох перших класів  підготували лялькову виставу «Зайчикова хатинка».

 

20 листопада у другому класі було проведено відкритий урок  з літературного читання за темою «Народні казки» з використанням методу креативного мислення «Шість капелюхів». (Вчитель вищої категорії Миргородська Н.В.)

 

21 листопада для учнів третього класу було проведено літературну вікторину «З якої казки».

 

23 листопада учні 2 та 3 класу прийняли активну участь у виставці малюнків «Мої улюблені казки», а учні 4-А та 4-Б класів дивували своєю майстерністю у виставці малюнків «Я малюю Україну».

 

24 листопада у 4 класі відбулася конкурсно-розважальна програма «Знавці української мови». Діти з задоволенням приймали участь у різноманітних конкурсах та з нетерпінням чекали підведення підсумків тижня.

 

  На урочистій лінійці було відзначено найактивніших учасників грамотами.

Під час підготовки і проведення таких  тижнів  школярі мають можливість дізнатися щось нове про Батьківщину, рідну мову, розвивати власні творчі здібності та відчути справжню гордість за те, що вони громадяни України.

Велика вдячність всім педагогам,  батькам та учням за допомогу у підготовці і проведенні тижня української мови.

Учитель початкових класів Миргородська Н.В.

Переглядів: 364 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]