10:13
ВИВЧАЄМО АНГЛІЙСЬКУ МОВУ ПО-НОВОМУ

Рік англійської мови триває. У квітні 2016 року в Бутенківській ЗОШ I – III ступенів відбувся урок – захист проектів «Про  Beatles і не тільки», який пройшов у рамках заходів Року англійської мови в Україні, проголошеного Президентом України Петром Порошенком.

  Учні 9 – 11 - х класів, учителі мали змогу прослухати пісні групи «Beatles» у виконанні Ткач Марії та Козар Ярослави. Учень 10 класу Кузьменко Артем зіграв на гитарі «Yellow Submarine». Завдяки яскравим презентаціям Крупи Максима, Козловської Ярослави, Ломаковського Ярослава, Павлюка Олексія перед присутніми постали таємничі та неповторні,  улюблені учасники групи «Beatles». Учень 11 класу Павлюк Олексій намалював власноруч постер відомої групи. Всі отримали задоволення від прослуховування пісень – хітів та побачених презентацій. Заступник директора з навчально-виховної  роботи Андрейко М.М. подякувала учасникам і учителям Чечіль Т.В., Івановій Н.Д. за проведений захід.

  До дня народження відомого англійського письменника В.Шекспіра учнями 8 класу під керівництвом учителя світової літератури Касян Л.Є. були випущені стіннівки англійською та українською мовами. А учні 11 класу приготували привітання з нагоди святкування цієї дати.

  Учителем англійської мови Чечіль Т.В. проведено для учнів 11 – х класів показ презентацій «Навчання в Оксфорді» та «Підготовка до ЗНО», де учителька ознайомила учнів з особливостями навчання та вступу до Оксфордського університету та методичними рекомендаціями щодо успішного складання ЗНО з англійської мови.

  Найбільше запам’ятався учням 10 – х класів флеш – моб «Україна – це Європа». Такі заходи дуже важливі, тому що їх інструментом є стимулювання учнів до роботи над собою та виховування в них інтересу до вивчення англійської мови. І цьому сприяє також вивчення англійської мови у літньому мовному таборі “The Best”, який діяв на базі нашої школи.

 

Тетяна Чечіль, учитель англійської мови

Переглядів: 557 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]