18:13
волейбольний турнір памяті Володимира Козловського
27 січня в Бутенківській ЗОШ відбувся традиційний волейбольний турнір памяті Володимира Козловського. До участі в турнірі були запрошені команди "Дрижина", "Молодь", "Ветеран", "Школа".
Під час церемонії відкриття було відзначено, що волейбол в Бутенках один з найпопулярніших видів спорту і підтвердженням тому є результати виступів місцевих команд на турнірах різного рівня: три команди із бутенківської громади виступають у вищій волейбольній лізі Кобеляцького району, команда " Молодь" посіла третє місце на представницькому турнірі в Дніпродзержинську, команда юнаків Бутенківської ЗОШ третій рік поспіль виборює першість у чемпіонаті району а в минулому році посіли друге місце в обласних змаганнях" Шкільної волейбольної ліги". Не відстають і дівчата, які є постійними призерами районних змагань.
Цьогорічний турнір видався напрочуд вдалим, змістовним та інтригуючим. Про це свідчить той факт що навіть команді-переможцю не вдалося уникнути гіркоти поразки (з рахунком 1:2 проти "Школи"). В результаті місця розподілилися наступним чином:
1 місце - "Молодь"


на другому місці невянуча команда "Ветеран"


третіми фінішувала команда "Школа"


Кращими гравцями турніру визнано Мішина Володимира (Дрижина), Жорняка Дмитра (Школа), Безуба Андрія (Ветеран), Федорцова Віталія (Молодь).

Переможці та призери відзначені грамотами та медалями, а кращі гравці - грошовими преміями. Спонсором турніру виступила Бутенківська сільська рада

Переглядів: 451 | Додав: kolyamigulya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]