18:50
Всеукраїнська народознавча гра « Соняшник- 2021»

  3 березня 2021 року 63 учні  опорного закладу «Бутенківська загальноосвітня школа I – III ступенів імені Ю. П. Дольд –Михайлика»  взяли участь у  Всеукраїнській народознавчій грі « Соняшник».    До участі у грі дітей спонукала допитливість, активність, вболівання за рідну мову, а найголовніше – бажання пізнати нове, перевірити свої знання не тільки з мови, а й історії України, знання звичаїв і традицій нашого народу. Учнів чекали цікаві завдання, які вони  виконували із захопленням і задоволенням.
     "Соняшникове" свято – це  свято мудрості,  креативності та неординарності .         "Соняшник"  називають грою патріотів, яка вчить думати, розвиває логічне мислення, розширює світогляд учня, дає можливість ширше пізнати українознавство, поглибити знання з мови. 
     Гра надзвичайно корисна для наших дітей, бо участь у  "Соняшнику" свідчить про дитячу  активність, допитливість, бажання пізнавати нове, небайдужість і вболівання за Україну. Кожне завдання гри, наче пелюсточка соняшника, розвиває справжнє почуття любові та поваги до рідої  мови.  Родзинкою завдань для всіх були  ребуси, які школярі, а особливо малеча початкової школи, із задоволенням розв'язують.
     Дітям  цікаво разом грати, думати, пізнавати, радіти і пишатися своєю рідною землею, її чарівним живим словом, працьовитими і надзвичайно творчими людьми.  Зараз учасники з нетерпінням чекатимуть результатів,  а у травні – нового шкільного свята, де всі отримають свої сертифікати, а переможці – подарунки.
     Висловлюємо щиру подяку організаторам гри, які дають змогу учням відчувати себе частинкою всієї України,справжніми українцями, які багато знають та ще більше хочуть дізнатися про Батьківщину . Гра духовно збагачує дітей, виховує повагу до рідної землі , до людей та до себе.
     «Соняшник» - це ще одна сходинка для творення себе як людини.
     Дякуємо організаторам гри за  можливість грати!

             Н. Ю. Коляка,
  координатор гри « Соняшник»


                


Переглядів: 322 | Додав: igorkordiyak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]