14:23
«З Україною в серці»

Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, стане спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне і спокійне життя.

 
Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли градів, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо із вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.

17 лютого 2017 року відбулася зустріч зі свідком подій,які відбуваються в зоні АТО, військовим запасу Касяном Володимиром Миколайовичем.   Під час уроку мужності «З Україною в серці». учні 10 класу заслухали про нелегкі бойові будні, умови життя, переглянули фото та відеодокументи з зони подій.

Тільки тепер ми, напевно, усвідомили, що означають такі звичайні слова як незалежний, вільний. Усвідомили, як це бути справжніми патріотами, яке велике значення мають слова нашого гімну, який рідний і дорогий нам наш синьо-жовтий прапор. Це пробудження свідомості, і воно сколихнуло всю Україну від наймолодшого до найстаршого.
Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.
Слова подяки і шани від батьківського комітету, всього педагогічного колективу та учнівської молоді прозвучали з вуст класного керівника 10 класу Ткача О.В.

Переглядів: 423 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]