11:24
Загальношкільний захід

Весна – це прекрасна пора пробудження природи, це час зародження світлих і ніжних почуттів. Кохання – це вічна тема в мистецтві.

3 березня учні 11-А (філологічного) класу запросили старшокласників на свято весни і кохання - на захід «Кохання безкрає помчить наші душі увись». Ведучі Крат А. і Павлик Л. представили твори української і світової літератури, присвячені вічній темі кохання.

Одинадцятикласники перевтілилися в героїв: Назара Стодолю й Галю (Ломаков С. і Скрипницька В.), Івана й Марічку (Шовкопляс Ю. і Раціна К.), Ромео і Джульєтту (Канівець Д. і Головня О.), Сулеймана і Роксолану (Кузьменко А. (11-Б клас) і Безкібальна С.), Лукаша і Мавку (Кусайко Б. і Гладка Н.).

 

Під музичний супровід прозвучали вірші В. Сосюри, В. Симоненка, Л. Костенко, Б. Ахмадуліної, В. Шекспіра у виконанні Кусайка Б., Раціної К., Головні О., Безкібальної С., Крат А., Павлика Л.

Глядачі радо вітали артистів 6-Б класу Іванова С. і Бойко Т., які виконали жартівливу пісню «А мій милий вареничків хоче».

  

Завершилося літературне свято словами вдячності усім учасникам за насолоду від спілкування з прекрасним, побажаннями миру, добра, ніжності, краси і кохання від класного керівника 11-А класу Іванової Л. І.:

Якщо ви камінь - будьте гранітом,

Якщо ви квітка - будьте трояндою,

Якщо ви людина - будьте коханням (Б. Джонсон).

Учитель української мови і літератури Федь С. В.

Переглядів: 455 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]