13:41
Зустріч з афганцями

14 лютого 2017 року в Бутенківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. відбувся загальношкільний захід, присвячений вшануванню учасників бойових дій на території інших держав та 28 річниці виводу військ колишнього СРСР з республіки Афганістан. Захід був проведений за сприяння сільського голови Скрильника М. В. та виконкому Бутенківської сільської ради.

Гостями свята були учасники військових дій в Афганістані та на території інших держав, що проживають у селі Бутенки, Бережнівка, Вишневе, Вітрова Балка, Дрижина Гребля.

У залі панувала невимушена атмосфера, зі сцени лунали пісні у виконанні Валентини та Марії Ткач, Іванова Сергія, Олександра Пасічного. Ведучою вечору була Тетяна Пасічна – директор Бережнівського будинку культури. Свої показові виступи продемонстрували члени рою «Побратими» Шовкопляс Юрій, Кузьменко Артем, Плахтій Олег, які були неодноразовими чемпіонами обласних змагань військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками Всеукраїнських змагань з допризовної підготовки в м. Львів ( керівник Дрига М. В.). та гості заходу - члени клубу молодого десантника «Гвардія» з м. Полтава під керівництвом Владислава Кургана.

Учасників бойових дій вітали сільські голови сіл Бутенки та Дрижина Гребля Микола Скрильник та Молоканова Лариса, а також директор школи Григорій Журавель. Героям неоголошеної війни вручили пам’ятні грамоти про вагомий внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління, сувеніри виготовлені руками дітей, конверти з грошовою допомогою та квіти.

Добрим словом хочеться згадати благодійників, завдяки яким кожного разу вдається провести цей захід на високому рівні це: Лісний Олег, Лісний Дмитро, Стрюк Іван, Байбара Іван, Коба Юрій, Соколенко Олександр, Скрильник Владислав.

 

Автор: Віра Калюжна,

заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 461 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]