08:50
Разом для найкращого Інтернету

Учителі кафедри інформаційних технологій Бутенківського ліцею імені Ю.П.Дольд-Михайлика Ткач О.В., Бабич В.Г та Кравчина С.В. з нагоди Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day) для учнів 2-11 класів  8 лютого 2023 р. провели тематичну зустріч «Поради для учнів до Дня безпечного Інтернету».

Цьогоріч День безпечного Інтернету відзначали по всьому світу вдвадцяте, пройшов він під гаслом «Разом для найкращого Інтернету»

. 

Учителі допомагали здобувачам освіти  набути та застосувати на практиці знання щодо безпечного користування інтернетом, навчали отримувати від користування ним користь. Організатори заходів  розповіли та показали на прикладах, як захиститися від інтернет-загроз, небезпеки, шахраїв, ознайомили з правилами мережевого спілкування. Розглянули ряд завдань із прикладами загроз, які можуть діти зустріти у мережі, допомогли учням засвоїти Netiquette (моральні правила поведінки в комп’ютерній мережі).

  

Цікаві та корисні інформаційні матеріали для педагогів, вихованців та батьків підготував учитель інформатики Ткач О.В. та поділився корисними джерелами на тему безпечної поведінки дитини в інтернеті на засіданнях круглого столу на тему “Разом для найкращого Інтернету” для учнів 8, 9 та 11 класів

 

Учні початкових класів(учитель Кравчина С.В) здійснили подорож до країни "Інтернет" разом з героями мультфільмів, дізналися про безпечне користування Інтернетом, а потім відповідали на запитання та виконували цікаві завдання.

 


З учнями 6 класу був проведений урок-гра "Як не втрапити в халепу в Інтернеті?", на якому було обговорено питання Інтернет-етики та Інтернет-безпеки.

 

 

 

 

Переглядів: 216 | Додав: Atlant_Pro | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]