12:22
Екскурсія до Зопоріжжя

За результатами 2016–2017 навчального року учні 6-х—11-х класів Бутенківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів були премійовані поїздкою до м. Запоріжжя. Екскурсійна група відвідала міський дитячий ботанічний сад, музей техніки «Фаетон», центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай», національний заповідник «Хортиця» та музей, присвячений історії українського козацтва, звідки відкривається найбільший мальовничий вид на греблю ДніпроГЕС.

Найбільше захоплення викликала екскурсія до музею історії українського козацтва. Діти збагатили своє уявлення про життя і побут козаків. Було цікаво побачити народний одяг, яскраву українську кераміку, вироби з дерева, оздоблені орнаментами. Козацькі шаблі, люльки, пістолі — все це хотілося потримати в руках. Учні отримали незабутні враження від Запоріжжя.

Педагогічний та батьківський колективи, а також адміністрація Бутенківської загальноосвітньої школи висловлюють найтепліші слова подяки Тарану Сергію Івановичу за матеріальну допомогу в розмірі 15 000 грн, виділену на поїздку до Хортиці. Ця підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Переглядів: 464 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]