13:24
Флешмоб

  

23 січня в рамках відзначення Дня Соборності України в спортивному залі школи  відбувся патріотичний флешмоб, присвячений Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-української Народної Республіки 22 січня 1919 року.

   Зранку в школі панувала святкова атмосфера, бо до проведення  заходу були залучені 170 учнів від першого до 11 класу та всі вчителі школи. На початку заходу вітальне слово учасникам сказав директор школи Г. В. Журавель. Танцювальну частину флешмобу під композицію рок-групи «Mad Heads» «Україна єдина»  виконували учениці 10-11-х класів під керівництвом дівчат 10 класу Козар Тетяни, Стрюк Юлії та Стрюк Дарини.  Далі учасники танцювальної групи перелаштували свої ряди у символічний Тризуб та всі учасники  виконали Гімн України. На завершення флешмобу учні проказали гасло «Україна єдина країна!».

   Захід закінчився швидко, але ще до кінця дня у школі панувала патріотична атмосфера. Учні коридорами школи співали пісень, викрикували «Слава Україні!», учні початкових класів з гордістю ходили в українських віночках. І мені, як автору ідеї флешмобу, дуже хочеться сподіватися, що це молоде покоління пронесе повагу до історії  та любов до своєї держави через все  життя, а нам, дорослим, не буде соромно віддати наше майбутнє в їхні руки.

Автор:

 заступник директора з виховної роботи

В. В. Калюжна

Переглядів: 996 | Додав: Atlant | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]