12:15
Перемоги бутенківських туристів

7-9 жовтня 2016 року в селищі Вороніно було  проведено відкритий Чемпіонат м. Полтави з пішохідного та велосипедного туризму на Кубок міського Голови в залік 21 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді. На змагання прибуло 123 учасники з пішохідного та 70 учасників з велосипедного туризму з міст Горішні Плавні, Миргорода, Диканського, Лохвицького, Лубенського, Новосанжарського, Машівського районів, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Полтавського міського Центру позашкільної освіти. Кобеляцький район був представлений вихованцями Кобеляцької станції юних турстів на базі Бутенківської ЗОШ І –ІІІ ст.

 

У перший день учасники змагалися в особисто-командній першості на дистанції «Смуга перешкод». Змагання проводилися в складних погодних умовах – дощі та холод, але незважаюче на це учасники успішно долали складні дистанції на схилах Монастирської гори.

 Переможцями та призерами змагань стали  вихованці Бутенківської ЗОШ І –ІІІ ст: Федь Володимир – 11- Б кл., Кусайко Богдан -11- Б кл., Голуб Олександра- 8- А кл., Талдикіна Наталія- 8- А кл.

 В командному заліку середня вікова група: 1 місце – ПОЦТКУМ, 2 місце – Кобеляцький район, 3 місце – Лубенський район.

На другий день учасники змагалися в командній першості на дистанції «Смуга перешкод». Переможцями та призерами стали команди Машівського району, Лубенського району, ПОЦТКУМ – старша вікова група. ПОЦТКУМ, Кобеляцький район, Лохвицький район – середня вікова група.

В загальному заліку трійки призерів: ПОЦТКУМ, Кобеляцький район, Лохвицький район – середня вікова група.

У змаганнях з велосипедного туризму перемогу по обох вікових групах святкували юні велосипедисти з Полтави, другими були туристи з Кобеляцького району, трійку призерів замкнули Команда Лохвицького району – середня вікова група, команда Лубенського району – старша вікова група.

 Перехідний Кубок Міського Голови завоювали туристи з Кобеляцького району. 

Так тримати, бутенківські туристи!

  Автор І. К. Кордіяк

Переглядів: 448 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]