07:27
Соняшник -2018

В опорному закладі « Бутенківська загальноосвітня школа I IIIступенів імені Ю. П. Дольд –Михайлика» відбулася найяскравіша і найпопулярніша гра « Соняшник».46 вихованців школи взяли участь у грі. Учні продемонстрували знання з української мови та літератури, з історії України, народознавства. Діти з великим задоволенням долучилися до участі у грі.

Для школярів це було справжнє свято мудрості, креативності та неординарності.

Дітям цікаво разом грати, думати, пізнавати, радіти і пишатися своєю рідною землею, її чарівним живим словом, працьовитими і надзвичайно творчими людьми. Зараз учасники з нетерпінням чекатимуть результатів, а у травні – нового шкільного свята, де всі отримають свої сертифікати, а переможці – подарунки.

Гра надзвичайно корисна для наших дітей, бо участь у "Соняшнику" свідчить про дитячу активність, допитливість, бажання пізнавати нове, небайдужість і вболівання за Україну. Гра вчить думати, розвиває логічне мислення, розширює світоглядний інтерес учня, дає можливість ширше пізнати українознавство, поглибити знання з мови. Кожне завдання гри, наче пелюсточка соняшника, розвиває справжнє почуття любові та поваги до нашої мови. . Родзинкою завдань для всіх були ребуси, які школярі, а особливо малеча початкової школи, із задоволенням розв'язують.

Нехай зернятка знань збирають наші діти у сонячний віночок, і квітне "Соняшник" усім на радість під мирним небом України! А наша любов до рідної мови зійде миром і щастям над Батьківщиною, мов веселка над струмочком!

Дякуємо організаторам гри за свято!

Переглядів: 402 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]