12:11
«Любий, отче Миколаю, ти до нас прийди із раю»

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в опорному закладі «Бутенківська ЗОШ I – III ст. ім.Ю.П.Дольд – Михайлика».

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього! Щороку він приходить у кожну господу з миром і дарунками.  Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо Миколай з’являється вночі і кладе під подушку  бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре навчатися, поважати старших, допомагати батькам.

19 грудня  для учнів 1 – 4 - х класів в актовій залі закладу учні 5 класу (кл.керівник Чечіль Т.В.) провели свято «Любий, отче Миколаю, ти до нас прийди із раю». До дітей  завітав сучасний казковий Миколай та його помічники - янголи. Діти співали, танцювали, декламували вірші, читали листи, грали на сопілці.

Спонсором свята була Таран Світлана Миколаївна, якій висловлюємо вдячність за солодкі гостинці.

Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас виявом  Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх. Нехай панує мир на Україні!

Т.В.Чечіль, кл.керівник 5 класу.

Переглядів: 347 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]