09:37
Тиждень математики

З 1 по 5 березня 2021 року в ОЗ "Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів" проходив тиждень математики. Протягом тижня на великій перерві учні мали змогу переглянути цікаві фільми про видатних математиків. А також роз'язати цікаві математичні задачі, умови яких виводилися на екран у фойє школи.

Учні середніх та старших класів займалися виготовленням моделей різних тем математики. Результати їхньої роботи було висвітлено на виставці математичних моделей, яка відбулася у п’ятницю.

 


Учні 5-8 класів виготовили математичні стін газети на тему “ З історії математичних знаків“, а учні 9-11 класів підготували математичний фейлетон “ Математики жартують”.

  


Вчителями-математиками було проведено ряд виховних заходів та показових уроків. У вівторок вчитель Кравчина С. В. провела виховний захід “ Брейн-ринг ” з учнями 8-А класу.

  


Ткач О. В. продемонстрував показовий урок з учнями 8-Б класу на тему “ Математичні фокуси. Способи розв’язування квадратних рівнянь”з елементами дистанційної освіти (інтерактивні вправи та відео фрагменти з поясненням нового матеріалу, які учитель розмістив на власному ютюб-каналі)

     

 


У середу Огарь О. В. підготувала та провела показовий урок з учнями 6-А класу “Множення раціональних чисел”.

На великій перерві вчителі математики та учні школи організували танцювальний музично-математичний  флешмоб “Функції”.

У четвер вчителем Огарь О. В. було проведено виховний захід “Математика навколо нас “ з учнями  6-Б класу,

а Кравчиною С. В. - показовий урок з учнями 8-А класу “Тригонометричні функції гострого кута”.

  На завершення Тижня математики у п’ятницю Бабичем В. Г. було проведено показовий урок у 10-Б класі з теми “Застосування похідної“, також відзначено учнів, які брали активну участь у провденні Тижня математики.

                                                                                        

Переглядів: 190 | Додав: Atlant_Pro | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]