08:48
Співпраця з волонтерами

 

    

15 лютого 2016 року відбулася зустріч бутенківських школярів з кобеляцькими волонтерами Тетяною Вільховою, Наталією Гук та Валентиною Корецькою.

 

 

 

Ці жінки, які вже два роки, не шкодуючи свого часу і сил, допомагають нашим землякам і двічі на місяць возять на Схід допомогу від кобеляцької громади,  розповіли школярам про ті хвилюючі моменти зустрічі на передовій із  мужніми чоловіками, які не злякалися, а пішли захищати Батьківщину зі зброєю в руках. Про їхні сльози радості на щоках, коли вони зустрічаються з вже зріднілими обличчями волонтерів, про посмішки на обличчях від листів та малюнків  малечі, які вони привозять на передову. Наші гості повідомили, що вже цього тижня вони вирушають у свою чергову подорож на Схід, що відвідають п'ятнадцять блокпостів, де несуть службу наші земляки, що побувають у Пєсках -Водяному-Калинівці-Камишоватій-Новогродовці-Очеретяному-Нєвєльському та інших блокпостах Донецької області, і на кожному залишать подарунки, які придбані на кошти  школярів, виручені від благодійної ярмарки на суму 11284 грн. А це три бензопилки, три колуни та шістнадцять комплектів, що складаються із крему та станків для бриття, вологих серветок, мила, шампуні, прального порошку,туалетного паперу, двох пар теплих носків та пари прогумованих рукавиць, а також передадуть взводу розвідників дві маскувальні сітки, сплетені нашими учнями і вчителями. Ще одна маленька деталь наших подарунків – це листи, малюнки, обереги  ляльки-мотанки і навіть вірші, написані бутенківськими  дітьми, які бережно вкладені в кожний комплект із найкращими побажаннями якомога скоріше повернутися додому цілими і неушкодженими.  

     

«Ми щиро вдячні усій шкільній громаді, батькам та вчителям, організаторам та ідейним натхненникам за небайдужість до потреб військових, які ціною свого життя і здоров’я оберігають спокій решти України», - такі були заключні слова  зустрічі з волонтерами.

     Гості поїхали робити свої добрі справи, а в освітньому закладі планують і надалі  організовувати благодійні акції для підтримки української армії.

 

Автор: Віра Калюжна,

заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 509 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]