09:22
СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВІНКА
Зустріч за покликом серця «ЗНОВ КЛИЧЕ НАС ШКІЛЬНА ДОРОГА – ПРАПОРОНОСЦІВ МИРУ Й ПЕРЕМОГИ!»
Сонячного ранку 31серпня 2022 року, на подвірˊї опорного закладу «Бутенківська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Ю.П. Дольд-Михайлика», у святковій, патріотичній атмосфері пролунав Перший дзвоник для першокласників і останній - для майбутніх випускників школи. В умовах воєнного стану свято згуртувало шкільну родину задля єдності в досягненні спільних прагнень - здобуття освіти, формування активної громадської позиції і виховання майбутніх патріотів України.
З Днем знань щиро і палко привітали здобувачів освіти, педагогів та батьків директор закладу Григорій Журавель та Білицький селищний голова Микола Скрильник.

Побажали мирного неба, успіхів у навчанні, витримки і наполегливості у цей складний час. Радували виступи першокласників та одинадцятикласників, їх проникливі та теплі слова. Справжня майстриня співу Дарина Таран подарувала присутнім пісню. Незвичайною була інсценізація «Святині незламної держави» у виконанні Дарини Таран, В’ячеслава Бурлі, Данила Дейнеки, Романа Кацая,Владислава Дикого, яка надовго запам’ятається учням закладу та дорослим. Флешмоб «Ой у лузі червона калина» у виконанні випускників теж сподобався всім присутнім. Малиновий передзвін шкільного дзвінка пролунав над закладом і закликав дітей до навчання.
Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям слава!
Переглядів: 123 | Додав: pozitiv131313 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]