13:25
Всеукраїнська акція «Do like olimpians! (Роби як олімпійці!)»

   9 листопада учні п’ятих класів Бутенківської ЗОШ стали учасниками Всеукраїнської фізкультурно-спортивної акції «Роби як олімпійці», яка проводиться Полтавським обласним відділенням НОК України. Цього дня у Бутенки завітали гості із Полтави – директор ПОВ НОК України Інесса Гетьман разом з відомою плавчинею – 26-разовою чемпіонкою Радянського Союзу, учасницею олімпійських ігор 1988 року у Сеулі майстром спорту міжнародного класу Світланою Копчиковою.

 

 

 

   Акція проводиться з метою впровадження культури здорового способу життя, залученню дітей до активних занять фізичною культурою та спортом, що, в свою чергу, забезпечує покращення здоров’я українців, їх духовне збагачення, прищеплює почуття патріотизму та гордості за свою країну. Виховання дітей в дусі олімпійських цінностей в Україні цілковито відповідає умовам часу та інтересам держави.

   У заході взяли участь 30 дітей. Світлана Копчикова в привітальному слові розповіла дітям про свої здобутки у великому спорті наголосивши, що для досягнення спортивних успіхів необхідно мати насамперед велике бажання і ще більше терпіння і працелюбність. Після цього видатна спортсменка провела з п’ятикласниками загально-розвиваючу розминку а діти продемонстрували свою спритність в ігрових естафетах.

   Гості побажали дітям успіхів у спорті і житті та висловили сподівання, що вони побачать імена дітей, які брали участь у заході, у списках нових олімпійських чемпіонів.

   Учасники заходу отримали величезне задоволення від спортивного дійства, наприкінці якого відбулася церемонія нагородження та фотографування. Діти отримали від Світлани Копчикової автографи, а від обласного відділення футболки та значки з логотипом заходу.

Микола Мигуля – вчитель фізичної культури Бутенківської ЗОШ

Переглядів: 586 | Додав: Atlant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]