12:05
Всеукраїнська українознавча гра "Соняшник"

                                             

3 березня 2020 року Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник»  об’єднала у велику «соняшникову» родину 55 учнів 2-11 класів опорного закладу « Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ю. П. Дольд – Михайлика».

     Гарні, естетично оформлені збірочки із завданнями привернули увагу учасників. На перший погляд завдання видались складними, але досить цікавими.

   Родзинкою завдань для всіх виявилися ребуси, які із задоволенням розв′язували діти. Цікаво було спостерігати, як школярі із захопленням думали, допитливо обгрунтовували прочитане, збагачувалися новими знаннями, самовдосконалювалися, душею торкалися бездонних джерел нашого народу, його історії, мудрості та культури.

  Участь у цьому конкурсі дає можливість дітям повірити у свої сили, сказати собі : " Я це можу, це в моїх силах". Учасники гри відчули насолоду від життя в  нероздільному світі, продовжуючи вивчення українознавства, української мови та літератури. Гра стала гідною прикрасою й  пізнавальною подією в опорному закладі.

     Нехай зернятка знань збирають наші діти у сонячний віночок, і квітне "Соняшник" усім на радість під мирним небом України! А наша любов до рідної мови зійде миром і щастям над Батьківщиною,  мов веселка над струмочком.

  

  

  

Переглядів: 304 | Додав: igorkordiyak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]